Naturlig hormonterapi – min efteruddannelse

Vidste du, at naturlig progesteron beskytter mod en række alvorlige lidelser, herunder endometriose, PCO, PMS, infertilitet, depression, kræft, cyster og autoimmune sygdomme og lavt stofskifte ? – og at mange kvinder lider af mangel  på netop dette hormon og dermed har en øget risiko for at få disse sygdomme ?

Forskningen i hormoner er i rivende udvikling og den fortæller os, at en lang række sygdomme skyldes ubalance i hormonerne. Det er ubalancer som kun kan rettes op med hormoner, der er mange til kroppens egne – de såkaldte bioidentiske hormoner.

Den topaktuelle bog Naturlig Hormonterapi er skrevet af Anette og Jens-Ole Paulin og gennemgår 70 års forskning i hormoner. 

ItemImage

 

Jeg er efteruddannet hos Anette Paulin som NHT vejleder.

Mine kolleger i hele landet kan du søge behandling hos ved at søge her: 

Det vil som oftest være mest gavnligt i et samspil mellem fokus på behandling, kost og hormoner.
Kost og kosttilskud kan medvirke til at genoprette hormonbalancen. Og det er vigtigt at holde øje med de faktorer, som medvirker til at skabe hormonel ubalance, herunder fremmedøstrogener (hormonforstyrrende stoffer), ikke mindst dioxin, syntetiske hormoner (som p-piller) og stress.
Forskellige naturlige tilskud vil kunne hjælpe med udrensning og genopbygning, når skaden er sket.

Jeg har haft fokus på alt dette i flere år og bruger aktuelt min viden i min videre rådgivning af behandlere, der arbejder med kvinder,der har vanskeligt ved at blive gravide.