BARNLØSHED OG FERTILITET

Fertilitetsproblemer er mit speciale.

Der er et voksende behov for hjælp til de tusindvis af par som har svært ved at opnå ønsket om et barn. Årsagen er ikke altid let at finde.
Der kan være tale om en overbelastning af kroppen i form af stress, medicinrester, forkert kost eller for lidt fritid og restitution i det daglige liv. Kroppen prøver forgæves at gøre opmærksom på ubalancerne i form af hovedpine, uregelmæssige menstruationer, svamp, dårlig fordøjelse, smerter i led og muskler.  

En serie zoneterapibehandlinger kombineret med akupunktur kan i høj grad afhjælpe de gamle og ubehagelige gener. Kroppen vil da begynde sin “hovedrengøring” , hvor der vil komme forbigående reaktioner, mens helbredelsen er i gang. 
Jeg ser sådan på det, at når man er kommet et godt stykke på vej til udrensningen, ja, så gives der plads til fornyet energi og en sundere og stærkere hormonbalance, og derved skabes der bedre og mere effektive muligheder for graviditet. En kombination med kostændring og vitamintilskud vil ofte være gavnligt.
Mange ældre kvinder, 40 år og over, er ofte blevet opgivet af fertilitetslægerne. Det er ikke nødvendigt, der er mange muligheder for mange af disse kvinder endnu,
såvel som for andre kvinder, der har både en menstruationscyklus og en ægreserve.

Mange kvinder har anvendt zoneterapi behandling i forbindelse med et forløb på fertilitetsklinik. Zoneterapi og øvrig alternativ behandling er et fantastisk supplement i denne proces og kombinerer viden fra begge verdener på en positiv og frugtbar måde. 

hope lille